Monday, 19 March 2012

Tips murah rezeki..jom kongsi ramai ramai! :D

hai,



Anda ingin rasa kebahagian?
Rasa kemewahan?
Rasa seperti tiada masalah?
Rasa senang dalam diri?

haa..

Ini tips paling awesome untuk kalian. tak susah pun.. very easy. Tips ni boleh digunapakai tak kira masa, tempat, dan wang kerana harganya FREE!! nak tahu apa dia?
------




------



------




-------




--------




------



--------

Taraaaa!!!

Ayat Seribu Dinar! jhyeah!




Maksudnya ialah : “Barangsiapa bertakwa kepada Allah, nescaya Dia akan mengadakan baginya jalan keluar.
Dan memberi rezeki kepadanya tanpa di sangka-sangka.
Dan barangsiapa yang bertawakal kepada Allah, nescaya Allah akan mencukupkannya.
Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan yang dikehendakiNya.
Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu.”
 

Sumber : maksud ayat dan google

*jangan lupa baca Bismillah dulu.. hihi

Jom ramai ramai kita amalkan, insya Allah kita akan dapat sesuatu yang kita tak terjangka.. Terima kasih Allah, terima kasih Cinta Hati kerana sentiasa menyayangi kami walau kami selalu buat buat lupa terhadap Mu. Dah janji nak dating 5 kali sehari tapi asyik lambat lambat kan aje, kadang kadang tu terlupa. Maafkan kami..  :(
We love you Allah :)

Haa... Ini amaran! tak berbaloi rasanya kalau kita baca je ayat ni tapi tak buat suruhan Cinta Hati kita ni kan.. So, lepas solat tu bolehlah baca. mudah je.. pejam mata je baca ayat ni! haa.. power tak power tak.. hehe..

ok daa~
p/s : niat di hati nak gi Australia, nak further study kat sana, moga dengan selalu baca ayat ni dapat lah pergi ke sana.. hehe.. wink wink :D

bai.

21 comments:

  1. insyaAllah..semoga rezeki kita sama2 murah

    ReplyDelete
  2. tq 4 sharing
    semoga jadi pelajar cemerlang n dpt g Australia =)

    ReplyDelete
  3. wahh bagus info nie...perlu di amalkan..^_^

    ReplyDelete
  4. kalau pi australia,ajak kita ni haa,nak join sekaki eh dua kaki lah :P

    ReplyDelete
  5. terima kasih fisa. sgt2 berguna!

    ReplyDelete
  6. aku bah nie imah :

    jom2 kita amalkan sesame :)

    ReplyDelete
  7. siti asiah :

    insya allah amin. :)

    ReplyDelete
  8. si robot comel :

    jom2! baca doa ni sesame.. hehe

    ReplyDelete
  9. si gadis melayu :

    same2 diyana.. jom kita amalkan sesame :)

    ReplyDelete
  10. nice one entry dear..sama2 kte amalkan yea..insyaAllah..anyway , done follow here & komen ur entry..hit me back..tq =)

    ReplyDelete
  11. this is good info.selama ni ingatkan solat dhuha je.ayat seribu dinar pun boleh rupanya.

    insyaAllah akan sentiasa diamalkan.

    semoga rezeki kita sama-sama murah ;)

    ReplyDelete
  12. amin. tapi dalam masa yang sama nak kena usaha juga kan ! :)

    ReplyDelete
  13. h.s :

    banyak cara untuk kita mohon rezeki.. ini slaah satunye.. mari sama2 kita amalkan :)

    ReplyDelete
  14. namee roslan :

    yup! betul tu.. xboleh nak mengharapkan doa aje..kene usaha jugak.. hehe

    ReplyDelete
  15. thank 4 sharing..
    semoga rezki kamu melimpah ruah n idop bahagia selalu
    hehehehe

    ReplyDelete