Monday, 26 March 2012

Kampus.my

hai,

Seseorang telah berikan kampus.my ini kepada saya tadi. Dan saya try tanye dia, apa benda ni? dia tak reply, terus explore sendiri.. agak seronok jugak lah kat sini..

hasil gabungan dari Twitter, Facebook, Tumblr, Myspace kot.. haha.


okeh, ini lah gambaran profilenya.. 
belum habis explore lagi ni. 

Jom kita try ramai ramai! :D
Klik sini http://kampus.my

bai.

25 comments:

  1. kahkah,sempat buat entry tu tak tahan :d

    ReplyDelete
  2. si robot comel :

    selagi sempat.. saje nak ajak orang ramai join.. hehe

    ReplyDelete
  3. SALAM bk,,muja dh sign up kampus.my,, hehe.. do join my first ever ga,, support me k :D
    http://mujadafewa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. twitter, blog, pesbuk pon xmemang tangan. kalo tambah kampus.my ni plak segala organ la x menang.
    #apeakumerepeknih.# :P

    ReplyDelete
  5. Salam, terima kasih singgah. Byk sgt media sosial tp apa tujuan semua ye. Kalau bertujuan baik Alhamdulillah.. Moga ianya bermanfaat pada pengguna dan tidak menghanyutkan/khayal. :)

    ReplyDelete
  6. nurmujahidah :

    dah join? yeah! jom kita follow memfollow.. hehe.. insya allah kalau rajin kite join GA awak tu ye :)

    ReplyDelete
  7. kaisara aiman punye blog :

    jom2! :)

    ReplyDelete
  8. edy fee :

    memang agak macam best :)

    ReplyDelete
  9. cinta khadijah :

    tau xpe.. banyak sgt bendenye.. tapi join jela sebab free kan.. hehe

    ReplyDelete
  10. asmara :

    insya allah.. sama2 kita sebarkan benda yang baik :)

    ReplyDelete
  11. Uih~ .my punya tu.. MALAYSIA BOLEH! :P

    ReplyDelete
  12. pain :

    tau xpe.. malaysia dah maju sekarang :D

    ReplyDelete
  13. dh buat tapi tatau cmne nak start

    ReplyDelete
  14. Kampus.my pulak? aduh macam-macam sekarang. hikhik

    ReplyDelete
  15. tak pernah cuba lg.nampak macam fb je.. hehe

    ReplyDelete
  16. wah....cm best je...nk try la nti...hehehehe

    ReplyDelete
  17. rajin btul explore2 kn fisa ni..hihi

    ReplyDelete
  18. edy fee :

    mule2 mmg xtau.. ce try explore.. hehe

    ReplyDelete
  19. flonella :

    hei, jom lah join sekali :D

    ReplyDelete
  20. anis scha :

    tau xpe.. ade macam2 sampai xtau nak main mane satu :)

    ReplyDelete
  21. namee roslan :

    haa.. lebih kurang lah.. hehe

    ReplyDelete
  22. ctk :

    jom3! try lah cepat.. hehe

    ReplyDelete