Wednesday, 14 March 2012

Exam tak habis lagi dah plan untuk cuti sem dan naik sem

hai,

Tinggal lagi 3 paper je. semoga cepat habis dugaan ini. paper kedua dan ketiga nanti ada gap 2 minggu. pergh! heaven tak heaven jugak lah kan.. hihi.. *belajar belajar*

habis je exam, esoknya tu terus pergi Damansara untuk kerja part time kat sana. 2 bulan kot cuti.. boleh kumpul duit banyak sikit. nak pakai duit PT nanti kojap yo abih.. aiyo.. Then aku dilamar untuk join tarian zapin dekat terengganu.. pergh! rindu nak menari lagi.. and yang paling penting ini kali ketiga aku punya exam penutup pagar UiTM.. paling last kot.. aku memang suka tutupkan pagar UiTM ni.. hehe

cukup 2 bulan, naik sem aku nak berniaga. haa.. mari mari kawan sekalian. dengar sini and baca sini semua!
"Saya akan menjual Maggi pelbagai perisa dengan harga Rm1.00 dan servive memasak maggi Rm0.50.. siapa siapa rasa lapaq nak makan time tengah malam atau tengah siang, mai datang bilik" ehehe.. ini semua plan je, tak sure lah jadi ke tak.. doa doakan lah ek. nak cari duit lebih la.. orang kata plan ni bagus.. :)

pergh! lapar la pulak.

Apa pulak plan kalian? meh la share share sikit ha.. mana tau boleh tambah ilham ni lagi ke.. hehe :D

ok daa~ 
nak pergi beli makanan ni..
bai.

28 comments:

  1. wow, pandai menari dia ni.
    tengok follower dia
    747.

    series kapal terbang tu.
    kapal terbang paling besar dalam keluarga Boeing!

    ReplyDelete
  2. tambahan 1rm kalau nak letak fishball, telur rebus , sayur camper wakakkakaakkaa

    ReplyDelete
  3. untunglah jual megi,tapi kita taknnak beli,haha,jahat tak?

    ReplyDelete
  4. prncgn yg bgus 2 , byk la dpt duit poket t ..:)

    ReplyDelete
  5. syazwan che deraman :

    yeke besar? dah lame x naik kapal terbang.. hihi

    ReplyDelete
  6. myera nyera :

    bagus jugak idea tu kan.. hehe
    boleh di rancangkan ni :)

    ReplyDelete
  7. si robot comel :

    xbaik tau macam tu.. kalau gitu, kite xmau juai kat awok :(

    ReplyDelete
  8. ms ayuyu:

    haha.. memang tgh plan nak duit banyak pun ni.. meh la join :)

    ReplyDelete
  9. ade delivery sampai sektor B tak?

    ReplyDelete
  10. si gadis melayu :

    itu mungkin boleh dipertimbangkan.. hahaha
    xpun, beli maggi, masak sendiri. amacam :p

    ReplyDelete
  11. hihi .. bagus2 .. belajar berniaga biasa2 dulu . mana tahu lepas study leh jadi bussiness women berjaya =)

    ReplyDelete
  12. bk!!!!! hehe,, lama tak singgah,, amboi nak jual maggi,,, semalam muja makan meggi 2x.. hehe,,,, rindu sama anda!! :D

    ReplyDelete
  13. haha..perancangan yg bagus..insyaAllah berjaya nnt..hihi

    ReplyDelete
  14. wah.. bagus.
    pandai cri pndaptan smpingan ni. hehe
    good luck. u in my bloglist ^^

    ReplyDelete
  15. pergh jual megi ke...hebat la...

    ReplyDelete
  16. wah nak buat bisnes!

    semoga business anda berjalan lancar!

    pandai tarian zapin eh?cool nya! saya teringin nak belajar tarian tradisional .tapi macam tak da peluang dah :(

    saya follow kamu di twitter .hihihi xD

    -hana-

    ReplyDelete
  17. hehheh..b'niaga maggi..ltk bebola..ltk mcm2 dlm maggi ye...pastu hrga tu naikkn skit heheheh..

    ReplyDelete
  18. gud luck exam.semuga berjaye carik kerje.hehe kalau nak dpt duit byk jual rokok kt budak skolah.untung wooo.sebatang jual singgit

    ReplyDelete
  19. fizafantagiro :

    insya allah, doa2 kan lah ek.. hehe

    ReplyDelete
  20. nurmujahidah :

    Muja!!! lama tak tengok blog awak jugak :)

    saya baru je makan maggi ho liao ni.. hehe

    ReplyDelete
  21. ct mawa :

    insya allah berjaya.. hehe

    ReplyDelete
  22. budakijaupendek :

    ni baru nak mule.. doa2kan lah ek.. hehe

    ReplyDelete
  23. cik farizam :

    baru nak start ni ha.. xtau lah laku ke x

    ReplyDelete
  24. little dolphin :

    tq doakan kite :)

    xde lah pandai sgt tarian zapin tu tapi boleh la yang basic punye. meh la belajar sekali.. hehe

    ReplyDelete
  25. fazzlim : pergh! sedap jugak tu kan.. boleh dipertimbangkan jugak idea tu.. tq :)

    ReplyDelete
  26. nazirul hazwan :

    tq :)
    amboi.. juai rokok? idok le..hahha

    ReplyDelete
  27. wah siap dah plan business baik punya nih !!:D hehe. selamat cuti sem ya nafisah. :) take care. namee suka maggie... heee

    ReplyDelete
  28. namee roslan :

    makan maggi time lapar memang sedap :D

    ReplyDelete