Wednesday, 4 July 2012

Bloglist Bulan Julai 2012

hai,

Easy.

Letakkan link blog anda di ruangan komen.

Done.

Insya Allah akan ditukar setiap bulan, siapa rasa dia nak stay dalam bloglist saya setiap bulan, pastikan kalian letak link blog kalian diruangan komen bila saya publish entry macam ni lagi.

Hanya sehari sahaja berlangsung.
Jangan risau, siapa yang tak sempat tu, boleh try untuk bulan depan.. teehee.

bai.


p/s : maafkan saya kerana tak dapat nak berblogwalking sekarang ni. sangat sibuk.. huhu. tapi bila saya ada masa saya akan balas dendam pergi blog anda, komen, dan siap klik nuffnang lagi.. heee.. ^_^


Update : dah tamat.

12 comments:

  1. hah ?? yekew ? hehe .. Wieya letak ehh .. nak letak ni .. haa .. nak letak ~ kihkih ..

    http://dhiaadawiyah.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. ehem ehem..

    www.bonikacak.com

    heh heh

    ReplyDelete
  3. yer? nk kik nuffnang eh? byk2 sikit klik yer.. kihkihkih

    http://queenofbutterfly.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. perghh, balas dendam ehh. okay, saya tunggu. ngahaha

    ReplyDelete
  5. dah tamat? alaaaa.. hehehe daaaa~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. eleh..dia dah ade dalam bloglist kita.. hehe

      Delete
  6. saya pun ingat nak tukar bloglist sbb ramai yg dah tak update. saya nak baca yg update punya. ni bulan2 tak update..adeh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau yang dah berbulan2 tu, rasanya dah boleh buang kot.. huhu

      Delete