Tuesday, 5 June 2012

See you... In 20 years!

hai,

tadi jalan-jalan dekat blog Adylia Qarissa. Ada sesuatu application yang menarik..hehhee

Sekarang umur saya 22 tahun. lagi 20 tahun akan datang umur saya 42 tahun.. mungkin inilah wajah saya jadi nanti.. hahaha


Lainnya muka saya!!! hahaha
Nampak tua.. *dah memang application untuk nampak tua..apela*

kalian nak try jugak? Boleh klik in20years.com ni..
Letak gambar muka. jangan letak yang edit punya. nanti tak jadi.. hihi

bai.
p/s : kalian jangan cepat percaya pulak. bende ni hanya untuk fun sahaja. peace!
agak-agak dah sampai umur 42tahun nanti boleh tengok balik. sama ada sama atau tak..hehe

52 comments:

  1. takpe, tua2 pun ttp cun. awet muda gitu. apakah rasia anda. ceceh hihi

    ReplyDelete
  2. tak.. awk tetap comel nanti.. heee~~

    ReplyDelete
  3. da cuba tapi muka aku masih tetap maintain mude..haha

    ReplyDelete
  4. xknla kot umur 42 dah mcm tu rupanya.. hehehe my sis umo 45 menten lg tau

    ReplyDelete
  5. mcm tua sgt je muka tu hehe..rasa muka sayidah maitain je kot :)

    ReplyDelete
  6. hehehee..umur 42 tahun nanti kene godek blog tahun 2012 la yea..kihkihkih..comey gak..manis jer usia 42 ;p

    ReplyDelete
  7. :)

    http://ruangannazira.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. hehehe..tetap comel maacam sekarang :)

    ReplyDelete
  9. hahaha....laen bebenor tu...rsenyer lg comey lah :D

    ReplyDelete
  10. dah tua nnti, tengok balik. mana la tau masa tu lagi awet muda ka... hehehe

    ReplyDelete
  11. mmg menarik la sis..nk buat jgk nnti la..thanks :)

    ReplyDelete
  12. wuiisss,, kerenn blogwalking non

    ReplyDelete
  13. hehe lawak la application ni. hehe.

    ReplyDelete
  14. perghh dah 42 tahun rupanya,lalala

    ReplyDelete
  15. http://missobsesi.blogspot.com/2012/06/wajah-20-tahun-akan-datang.html

    awak mai kasi kredit utk awak :)

    ReplyDelete
  16. ni macam suruh kita jaga kulit dari muda la ni...:)

    ReplyDelete
  17. cmel lg la walaupun tua...dila nk try jgk la..konfem xcmel sbb muda pun xcmel..hihi

    ReplyDelete
  18. hai si cantik manis! diera singgah sini yaaaa~ :)

    ReplyDelete
  19. si gadis melayu :

    hahaha.. mengade tau diyana ni. mana ada petua..pemuda adalah :P

    ReplyDelete
  20. aku haniasyira :

    hehe..tau2 je awak ni :)

    ReplyDelete
  21. queen teratai :

    hahaha.. oo nampaknya bende ni penipu! :D

    ReplyDelete
  22. bobo :

    haa.. tu lah kan.. mesti sentiasa mude punya :)

    ReplyDelete
  23. adylia qarissa :

    hahaha.. waktu tu taktahu lah hidup lagi ke x blog ni.. hehe

    ReplyDelete
  24. boni jll3 :

    saya belum tua lagilah -_-

    ReplyDelete
  25. eintan nurfuzie :

    nampak tua sangat kan? hehe

    ReplyDelete
  26. ctk :

    haa..tau xpe.. gambar tu tipu je :p

    ReplyDelete
  27. pha is :

    kannn... rasa tak sabar nak 42 tahun.. hahaha

    ReplyDelete
  28. ascil.punye.lah :

    haish ni sorang lagi -_-

    ReplyDelete
  29. cikmai :

    saya dah komen kat blog awak dah.. hehe

    ReplyDelete
  30. azzah :

    haa.. tau xpe.. nak menten muda kenalah jaga dari sekarang :)

    ReplyDelete
  31. kaisara aiman punya blog :

    mana ada lah.. awak lagi comel dari saya tau :)

    ReplyDelete
  32. diera_nadiera ulalaaa :

    hai manis lagi comel.. singgah jangan tak singgah.. hehe

    ReplyDelete
  33. walau pn tua ttp cantik la :)

    ReplyDelete
  34. dah cuba tapi resultnya menyeramkan la.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. tau xpe. tetibe mata boleh jadi kaer merah..

      Delete