Thursday, 7 June 2012

Blog saya ni berat tak?

hai,

macam yang tertera dekat tajuk.
Saya just nak tahu tentang blog saya ni..

Please let me know kalau-kalau ada apa yang perlu saya ubah.

Blog loading lambat ke, kena buang apa-apa widget ke, kena tambah apa-apa ke.
Anything.. :D

Tengkiu.. Leviu korang! :)

bai.
p/s : Saya buka blog saya ni rasa macam lambat je loadingnya. ke internet saya yang lambat ek? rawr..
nak cek berat blog anda? Klik sini.

24 comments:

  1. tak la... blog awak ni ringan sangat.. senang je nak loading. blog sy plak macam mana ye awak? saya tak pernah tau blog sy ni ringan ke berat.boleh tak awak tolong nilaikan jap

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog awak alhamdulillah ringan.. senang nak load :)

      Delete
  2. Replies
    1. hehe.. seboleh2 nya saya tak mahu semakkan blog saya :)

      Delete
  3. rasenyer xberat pon...ct ni broadband da abis koata tp msuk blog kamu cm lju je loading..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh yeke? alhamudlillah..

      saya punya internet lah yang lembab ye tak..

      Delete
  4. so far ok je loading blog awk ni.. Mungkin tenet yg slow tu yg lambat kot...

    ReplyDelete
  5. belog anda sangat ringan. tahniah. agagaga~

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog anda pun lagi ringan! macam saya.. ehehe

      Delete
  6. laju... loading kejap je..

    ReplyDelete
  7. blog sis ringan..tahniah..
    klo nk kasi cadangan: sy suggest yg komen ni tukar ke bentuk pop up window..coz mesra pengguna, mudah n cepat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. saye buat macam ni sebab nak pakai yang 'reply' macam ni.. ehehe

      pop up window pun best :)

      Delete
  8. tidak ko, ringan dan cepat, :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wuish.. alhamdulillah.. kalau berat mesti susahkan orang.. huhu

      Delete
  9. tak berat pun. laju aje. maybe awk line problem kot. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa.. tulah kan? rasanya tenet saya lah yang problem.. huhu

      Delete
  10. okey je nafisah..tak berat pun..hehehe

    ReplyDelete
  11. nope..not to heavy :).nice blog..visit mine? thanks.. :D
    http://eirabeautyblog.blogspot.com

    ReplyDelete