Thursday, 7 June 2012

Awesome blog! : gadis-photographer.blogspot.com

hai,





Cantikkan beliau ni? 
*sorry awak, saya ambil gambar tak bagitahu.. kalau awak tak suka, bagitahu kita ye..*
kekeke



Serupa Heliza Helmi kan?

ok, mulanya nak tengok tutorial tudung dekat youtube je, then terjumpa video yang ni. pastu macam "alahai comelnye awek ni" :)
Then dekat situ ada link blog dia, saya pun tekanlah nak tengok apa yang ada dekat blog dia.

Sekali.. Pergh! 
nak tau kenalah tengok sendiri.. ngeee :D

Rasanya dia baru buat blog kot sebab tak banyak entry dia tulis dan follower pun baru nak naik..heee

Jadi apa lagi?? Jom terjah Gadis Photographer sekarang!! 

ok daa~
happy blogging u'olls

27 comments:

  1. pergh... memang pergh.... pergh... pergh.... hehehe

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. hehe.. setiap orang ade kecantikan masing2 :)

      Delete
  3. dah terjah diaa..mata cm helizaaaa...comeyyyyy:D

    ReplyDelete
  4. mate beso..kiut dah..tp..tangan dy..kalau genggam penumbuk,bapak beso oi...=P -alan faudzi

    ReplyDelete
  5. salam & hi dear...
    do support our biz at https://www.facebook.com/EternityHbagz?fref=nf_fr.
    thx

    ReplyDelete
  6. dia memang cantik.. pakej mata, bibir n bentuk muka yg cantik sgtt

    ReplyDelete