Thursday, 3 May 2012

Video Jawarab seperti yang dijanjikan

hai,

Seminggu saya dekat terengganu kerana ini video.. hampir seminggu berlatih akhirnya inilah hasilnya..


mana saya?
yang nampak silap tu, saya lah tu..
ingat main pusing2 tu senang ke? siap bertongkat dengan tangan lagi tau.. macho giler! hehe

bai.

11 comments:

  1. wa pun ada silap kat situ juga,poke back :D

    ReplyDelete
  2. si robot comel :

    tapi tak perasan sangat kan.. hahaha

    poke back!

    ReplyDelete
  3. huhu..senang je nak cari fisa..yg duduk depan plg comel 2

    ReplyDelete
  4. ct mawa :

    hey! kenapa jumpa kita? hahaha..
    biasalah.. yang kecik selalu kena duk depan :p

    ReplyDelete
  5. jauh. tak nampak mana satu fisa. huhu

    ReplyDelete
  6. si gadis melayu :

    hehe.. tak nampak? bagus2.. hehe

    ReplyDelete
  7. tenet slow la pulak ...uh

    ReplyDelete
  8. hi salam kenal.. frstime masuk sini :)

    ReplyDelete
  9. abu :

    hey.. kita dah follow dia lama dah cume jarang bukak je.. hehe

    ReplyDelete
  10. yes...nampak kamu...nampk gk time tersilap tu...penin ae pusing2...hehehe

    ReplyDelete
  11. ctk :


    arghhh!!!! macam mana boleh nampak! hahaha

    haa..memang pening pun.. sabar jela. part yang tu memang paling susah kite nak buat T_T

    ReplyDelete