Thursday, 31 May 2012

Bloglist Bulan Jun 2012

hai,

Easy.

Letakkan link blog anda di ruangan komen.

Done.

Insya Allah akan ditukar setiap bulan, siapa rasa dia nak stay dalam bloglist saya setiap bulan, pastikan kalian letak link blog kalian diruangan komen bila saya publish entry macam ni lagi.

Hanya sehari sahaja berlangsung.
Jangan risau, siapa yang tak sempat tu, boleh try untuk bulan depan.. teehee.

bai.
p/s : Saya suka sangat blogwalking sampaikan saya tak tahu nak tengok blog siapa lagi. so saya fikir dengan cara ni saya boleh blogwalking dengan senang. hehe

Update : dah tamat.

8 comments:

  1. blog azzah dah ada kat bloglist kan tapi nak letak jugak..:)

    http://sayurlemak.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. kita exchange link k? :)

    www.imbobome.com

    ReplyDelete
  3. saya merajuk dgn kechik,hmm kecil hati,hmm. sampai hati,hmmm


    :D

    ReplyDelete
  4. kalau macam tu meh sini aku tepek url blog aku hahahaha

    http://www.ashgive.com

    ReplyDelete
  5. eh...ct bleh join lg ke x....da lps ni...huhu

    ReplyDelete
  6. Azzah and ctk :

    kalian tak yah la join lagi.. korang kan dah ade kat bloglist kita tu.. hehe

    ReplyDelete