Monday, 14 May 2012

Jawatan kosong di Parkson, Terminal 1

hai,

Anda tengah cuti?
Tak tahu nak buat apa?
Tapi mahu duit?

Parkson ada menawarkan pelbagai jawatan kosong! :D

Bagi sesiapa yang menetap di area Seremban atau yang berdekatan dengannya, bolehlah datang interview dengan segara kerana Parkson memang sangat memerlukan pekerja seperti anda..



Jawatan yang disediakan adalah promoter :
- Part Time
- Permanent

Brand Ladies :
- Biem
- Nicole
- Bontton
- Be Girl
- Half
- Ladylike
dan banyak lagi! kebanyakannya semua bahagian pakaian wanita.

Lokasi :
- Parkson Terminal 1

Pekerja yang diperlukan :
- Wanita
- Lelaki pun boleh apply juga sebab selain bahagian pakaian wanita, mereka memerlukan pekerja lelaki juga untuk diletakkan di bahagian lain :)

Cara-cara apply :
- Pergi bahagian ladies, tingkat 1, terus je pergi dekat brand-brand yang dah disebut diatas tadi. Mudahkan?

Belum cuba belum tahu, dah cuba pasti terindu-rindu.. alang-alang tu dapat duit sekali tuu!! hehehe..

bai.

32 comments:

  1. da try dah..kcewe xdapat,kene pesan..jangan minx keje kate nak keje kejap,kompom xdapat..

    ReplyDelete
  2. kerja tanak. gaji nak. boleh tak. hihihi

    ReplyDelete
  3. anonymous :

    tu lah kan.. takpe.. bukan rezeki nama nya tu.. huhu

    ReplyDelete
  4. si gadis melayu :

    amboi yang itu semua orang pun nak.. hehe

    ReplyDelete
  5. si robot comel :

    boleh! pastikan anda ade transport kapal terbang :)

    ReplyDelete
  6. ascil.punye.lah :
    pn oboleh apply jugak. hehehe

    ReplyDelete
  7. dari duduk saja baik try apply ye x...

    ReplyDelete
  8. ala, lau ct da abis bljr, boleh la apply, tp kena smbung lg...hukhuk...buln 6 da msuk...kmu apply x?

    ReplyDelete
  9. saya nak keje .
    tapi duk klate . acano nihh ?
    hehehe

    ReplyDelete
  10. kiera'sakura :

    yup.. betul tu :)

    ReplyDelete
  11. ctk :

    oh yeke? saya memang tengah kerja kat parkson ni pun.. hehehe

    ReplyDelete
  12. awan nina :

    boleh je apply.. datang kerja naik kapal terbang.. hehe

    ReplyDelete
  13. cikwahidaidris :

    nak wat cane.. saya je yang dekat ni ha.. ehe

    ReplyDelete
  14. wah..ni bagus ni utk bdk2 yang tgh cuti..dr takde ppe buat kat rumah,baik cari duit kan?hehe

    ReplyDelete
  15. alamak..jauh lah pulak..tapi nak cari kerja tetap ^_^

    ReplyDelete
  16. azhafizah :

    cari kerja tetap lagi bagus :)

    ReplyDelete
  17. alamak jauhnye...kalau dekat dah boleh buat part time ni hihihihihi

    salam kenal sis, thanks kerana sudi dtg jengah. :)

    ReplyDelete
  18. telur power :

    tenks sudi singgah sini jugak :)

    ReplyDelete
  19. dah ade keje tetap.. so terpakse tolak.. <-- tibe2

    ReplyDelete
  20. kay_are :

    haha.. ape lah. ini untuk sesape yang takde kje je.. yang ade keje takyah ngengade nak tuka :p

    ReplyDelete
  21. xde ke keja kosong as clerk account or admin? sy ok area seremban je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya ada, pergi terminal 1, tingkat bawah sekali. dekat dalam parkson tu mungkin ade yang nak orang..

      Delete
  22. saya nak keje hari minggu sahaja boleh x

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh nini..ramai juga org buat macam gitu. :)

      Delete
  23. saya nak keje hari sabtu dan ahad je boleh x?

    ReplyDelete