Friday, 11 May 2012

Daripada Apple, Baik Oren, Daripada Couple, Baik Kahwin.

Hai,



Saya baru je daftar ini hari ni, tak faham apa lagi sebenarnya ni.. sape sape yang tahu, meh la ajar saya! :)
Macam seronok je kat sini. Hehe..

Sori, tajuk takde kena mengena dengan entry.. hahaha

bai.

36 comments:

  1. azzah dah lama buat tapi x pernah bukak.dia mcm FB jugak..

    ReplyDelete
  2. maen ape lak ni?google accountkah?
    =P

    ReplyDelete
  3. azzah :

    yeke? oh ok la tu.. fb pun saya xde ni.. hehe. boleh jadi pengganti kot ni :p

    ReplyDelete
  4. anonymous :

    yekot.. tahlah.. baru join. still xpaham lagi..

    ReplyDelete
  5. fiza pun masih xfaham dgn google plus ni..-___-'

    ReplyDelete
  6. tak join pun lagi mende ni..

    mang tajuk xder kene mengena dgn entri.. =)

    ReplyDelete
  7. azhafizah :

    sama lah kita.. huhu

    ReplyDelete
  8. aku haniasyira :

    jom lah join.. hehe

    ReplyDelete
  9. Nak join jgk!
    -Bdk yg ko duk umh die smlm,hee-

    ReplyDelete
  10. semangatlah nk bace pasal kawen kan.. sekali apakah?

    ReplyDelete
  11. tula pasal. ape kena mengena apple dan oren tu. =='

    ReplyDelete
  12. ok, memang lari tajuk. haha :D

    nurul pakat add to circle je. mana jumpa add je. haha dan nurul pon macam cuba untuk memahami google+ -,-

    ReplyDelete
  13. google plus? haha. hazfee tak faham. maaf tak dapat nak tolong ajarkan.ekeke :P

    ReplyDelete
  14. hamboih..hamboih adik picah..hahaha! nice quote btw =)

    ReplyDelete
  15. welcome to G+.. meh sini aku circle dalm gene blogger...hehehe

    ReplyDelete
  16. memang takde kaitan ngan tajuk.. err.. dari fb baik goggle+ =P

    ReplyDelete
  17. i pun tak paham mendek nihh..haha

    ReplyDelete
  18. anonymous :

    jom lah buat sekali! hehehe

    ReplyDelete
  19. ocha :

    amboi.. nak kawen aje.. hehe

    ReplyDelete
  20. si gadis melayu :

    amboi.. dia ni pun pk nak kwen je.. hehe

    ReplyDelete
  21. cik nurul :

    samalah kita.. tengah usaha nak memahamkan ni.. hehehe

    ReplyDelete
  22. hazfee :

    xpe2.. sama2 kita carik ya.. hehe

    ReplyDelete
  23. empayar utama :

    hahaha.. samalah kita :p

    ReplyDelete
  24. zanna :

    hehehehehehehehehheehehe...

    ReplyDelete
  25. abu :

    yeah! jom kita circle2.. hehe

    ReplyDelete
  26. kay_are :

    dari fb baik gugel plus?? macam mana tu?

    ReplyDelete
  27. lari tajuk..tapi eka suka tajuk tu.eka letak dalam status dan kredit nama nafisah...

    boleh kan?? hehehe

    ReplyDelete
  28. cik eka :

    hehe.. boleh aje cik eka yang cantik :)

    ReplyDelete
  29. akak pun ade menda tue terregister sebenarnya... hihihihi :p

    ReplyDelete
  30. kiera'sakura :

    ter-register? hahaha..

    ReplyDelete
  31. Dah add awak dalam circle sy :)

    ReplyDelete
  32. just added u in my circle dear..macam fb jugak..buat benda tu pon baru last year coz ade sorang lcturer halo2 ngan kitorang through dat thing..hehe

    ReplyDelete
  33. viccmalarn :

    saya pun dah add awak dalam circle saya :)
    tengkiuk! hehee

    ReplyDelete
  34. fatihah kamsah :

    boleh tahan macam fb jugak kan.. seronok juga kat sini tapi masih belum ada ramai kawan..

    ReplyDelete