Saturday, 15 December 2012

Facepalm


Bila tengah seronok rasa nak buat assignment --> Google --> Google --> Google --> Tak jumpa --> Facepalm

mencik! 
taknak kawan dengan google. assignment pun taknak kawan juga. 
*mengeluh*



18 comments:

  1. mengeluh... cmne nk dpt dekan gini.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hm..dapat lulus semua pun dah bersyukur dah.. hehehe

      Delete
  2. biasa la tu,, tak semua google leh jawab,, perpustakaan la jawabnya,, huhuhu,, url blog muja dah bertukar.. hehe.. jom tkr jgk,, free setahun, rm20 for the upcoming years. >> www.mujadafewa.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hm.. nak gi library tu yg malas.. kat sana sejuk, jumpa buku je ngantuk..masalah dalaman betul :(

      Delete
  3. haip! buat assignment cepat. :p

    ReplyDelete
  4. saya pun mencik google, sikit je info yg dapat..huhu
    *ayat xbersyukur..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kadang2 tu kalau jumpa, banyak sangat pulak info sampai tak tahu nak pilih mana satu.. haish.. sabar jela..

      Delete
  5. cuba carik kat yahoo pulak..hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. em..nanti try lah cari kat yahoo pulak.. :)
      tq bg idea..

      Delete
  6. Replies
    1. tapi tak semua pasal assigbment mak kita tahu.. huhu

      Delete