Thursday, 27 December 2012

Cinta pandang pertama

Hai,

Tengah-tengah tak tahu nak update apa, sekali teringat yang harini 27 disember adalah hari dimana pertemuan cinta pandang pertama saya dengan batch-mate. Terasa kejap benar masa berlalu. dah 2 tahun dah pun. kalau ikutkan budak-budak, dah pandai bercakap dan berjalan dah pun. 

Entry ni pun Artis ni yang suggestkan untuk buat. yela, tengok lama sangat tak bertulis agak eh. ehe..

Lepasni, bila dah grad. tah bila lagilah dapat berjumpa. nak harapkan call dengan sms memang tak la kan, time belajar je boleh nak buat 2 benda ni. nanti dah habis belajar dah tak boleh nak harap dah sebab masing-masing dah sibuk kerja. sedih macam ni. sobsob


Action kamen style
ini semua classmate saya yang awesome!


Aceli, masa kami part 1 dulu, kami ada ambil gambar dekat tangga ni ramai-ramai macam ni. then, bila dah final sem ni, sekali lagi kami ambil dekat sini. tapi sayanglah, gambar masa part 1 tu tah kemana hilangnya. penat godek file dalam laptop ni. huhu

Banyak sangat kenangan. lepasni mesti rindu-rinduan. harap semuanya baik-baik belaka lepas grad nanti :)

Happy 2nd anniversary batch-mate love. 

bai.


28 comments:

  1. rindu-rinduan nanti mestlah.. skrg pun dah rasa rindu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe.. rindu teramat2 dah ni..padahal isnin nanti jumpa lagi :)

      Delete
  2. sy turut merindui tempat2 dalam gambar atas nih.. ;-)

    ReplyDelete
  3. heheh.
    bestkan kalo jumpa gambar tu.
    boleh buat perbandingan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah.. tapi sayang.. tah mana letak gambar tu tah.. huhu

      Delete
  4. nnti dah lama tak jumpa sesekali buat gathering best tau. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah.. tapi waktu tu mesti tak ramai yang dapat datang sebab terlalu bz.. huhu

      Delete
  5. happy anibersi classmate. omeyynyaaa awakkkkkkkkkkkkkkkk.

    ReplyDelete
  6. Syoknya gambar beramai2... Teringat zaman sekolah dulu...

    -> ❤ TechKini.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? time zaman2 belajar nilah yang paling best nak enjoy..

      Delete
  7. tu la.. nanti bila dah grad, msti rindu kat member2...

    ReplyDelete
  8. time belajar la kumpul semua kenangan. dah kerja dgn kawin teringat time beajar dulu. tak ada stress lain. stress belajar je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. stress belajar datang bila test dengan esaimen berduyun2.. huhu

      Delete
  9. wahhh..bestnyaa! rindu pulak zaman2 ni.huhuh

    ReplyDelete
  10. huhuhu....besnyerr...mmg sporting classmate kamu...

    ct da abis ni pon da mula rindu kawan2....uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....degree nti ntah jupe ke x...ntah dpt degree ke idak...adeh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ct mesti dapat degree punya.. dapat lagi kawan2 baru nanti :)

      Delete
  11. tengok gambar kamu, namee pulak yg rindu zaman study degree dulu :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah..gambar2 jelah yang tinggal kenangan sekarang ni.. huhu

      Delete