Monday, 12 December 2011

Wayang free di 1 Segamat!

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia


Hello baby baby sekalian!! wa lindu kalian semua.. :D
Semalam BK pergi tengok wayang free.. 2 cerita sekali tau. 
Berbaloi beb walaupun tengok free. hihi
Wayang ni tempat dia memang strategik. Sebelah terminal bas. agak agak lambat nak tunggu bas tu, boleh lah tengok wayang dulu.


 


So, baby mucuk cantik kacak semua yang berada di Segamat sekarang ni.. Jom kita tengok wayang freeeeeee!!
dari 10-14 disember je tau.

Ini memang benefit untuk pelajar pelajar UiTM Segamat.. toksah dah nak pergi Melaka semata mata nak tengok wayang then kena overnight. memang best! wayang ini pun not bad jugak. sejuk giler, sound pun best. overall memang bagus wayang ini diadakan di Segamat.. :D
Khas untuk pelajar UiTM Segamat : Wayang ini semestinya istimewa untuk anda. wayang ini pasti kaya kerana anda. Andalah harapan keuntungan wayang Segamat. Dan juga tempat dating paling best sebab "pak guard UiTM tak dapat tangkap" haha.. ops.

Kepada yang bukan berada di segamat pun boleh tengok jugak.. tempat ini terbuka untuk semua. jangan merajuk ye.. hihi

ok daa~
p/s : nak tengok semua wayang sampai 14hb ni.. ngaum2!

14 comments:

  1. peh.benci gila ni.dah pindah dari segamat,macam2 la pulak kannnn naik.adeh. *jelous! ;p

    ReplyDelete
  2. peh.benci gila ni.dah pindah dari segamat,macam2 la pulak kannnn naik.adeh. *jelous! ;p

    ReplyDelete
  3. takde kat segamat nih..kena terbang ke sana lah. hehe

    ReplyDelete
  4. arthen : hehe... bestkan citer tu :p

    lynnaiza : meh la datang segamat semule.. hehe

    namee :mari2... mari dtg ke segamat! sini dah bertambaha maju.. hehe

    ReplyDelete
  5. huhu..bru bukak eyh??mst dye tgh promosi kn..best nye..free jew

    ReplyDelete
  6. wahi : mmg promosi giler2 lah.. hehe

    ReplyDelete
  7. Kami org segamat da b'tahun tunggu 1 segamat ni siap.. Pasni baru bleh duduk same tinggi dgn daerah lain, waawawa... Kerek plak

    ReplyDelete
  8. okay. lagi seminit akak smp segamat

    ReplyDelete
  9. Bole buat movie marathon ni.... Best la...

    ReplyDelete
  10. chegu : rezeki kami dapat tengok dulu.. hehe

    kak tini : mana akak? xnmpak pun.. tipu ye...

    msredcheesecake : yeah! mmg pun.. haha

    ReplyDelete