Friday, 23 December 2011

"Cik Adyb's GiveAway"

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia

Terima kasih kepada sue comey kerana telah mengetag BK :)
dah lama xjoin benda2 macam ni.. ehehe


Meh la join sekali --> Klik sini

ok siap! :)
senang je kan..

sekarang ni nak tag dua orang yang bertuah :

ok daa~
p/s : orang yang di tag adalah orang yang datang bertandang di shoutbox BK.. main petik je tu.. haha. sorry :)

8 comments:

  1. bk,, btol ke blog muja makin berat,, alamak alamak dan alamak,, maybe sebab syarat ga yang suh letak banner tu kot,, n gambar iklan mkin banyak,, huhu,, muja dah salu update iklan tu,, kalau letak sume lagi la berat,, tq k bk,, t dah habis ga tu,, muja buang la banner tu,, :D

    ReplyDelete
  2. krik..krik....
    rajin benor ....penah dapat?? :D

    ReplyDelete
  3. awiekashi : er.. penah la dapat sekali.. tu pun sekali je.. haha

    ReplyDelete