Wednesday, 21 December 2011

Awesome blog! : cikzuraidah.blogspot.com

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia

*amaran keras : kepada tuan blog sila sediakan tisu dulu sebelum baca. entry ini berkemungkinan besar boleh menitiskan airmata gembira dan terharu.. :p

Ini mengisahkan seorang gadis baru menyambut hari lahir nya yang ke 24 tahun. selayaknya sudah ada jodoh untuk dinikahi. Sangat bersopan santun, tertib dalam setiap pekerjaannya, tiang agama selalu didahulukan, pendengar yang tegar, tidak mengira dari segi kewangan. hampir semuanya sempurna. sangat sempurna :)
*psst.. cepat cepat lah hantar rombongan meminang, beliau single lagi.. kekeke




Siti Zuraidah Ismail
Studied BBa (Hons) Marketing at UITMT-dah grade dah pun :)
Bekerja di company ESQ Leadership Center Sdn Bhd, Damansara
Baru menyambut hari kelahirannya ke 24 tahun

1st sekali, saya nak ucapkan selamat hari lahir untuk kakzu. semoga dipanjangkan umur dan diperluaskan rezeki. mendapat jodoh yang baik dan dapat mendirikan rumah tangga dengan cepat. hehe

Beliau ini memang seorang yang kreatif. Kalau nak tahu, header yang kat atas tu, beliau lah yang buat.. haaa.. cantikkan? hampir ramai orang puji header kat atas tu.. saya lagi lah puji lebih lebih kan sebab header tu untuk saya dan siap bangga pulak tu. hihi. beliau ada blog. follower tak ramai tapi selalu ada input yang berguna untuk kita semua. tapi kebanyakan nya dalam blog beliau ni cerita pasal hidup beliau je. tapi best tau.. hehe

ok kawan kawan! mari kita mengucapkan SELAMAT HARI LAHIR kepada tuan blog ini di blog beliau!

Jom penuhkan komen dengan ucapan hari lahir di blog cikzuraidah sekarang!!

ok daa~
happy blogging u'olls :D

19 comments:

  1. HAHHA..Picah..picah..macam2 laa!bile kite nak kidnap kak zue keluar neh?

    ReplyDelete
  2. kak zana : bile2 pun boleh.. minggu depan fsa dah start cuti.. ehehe

    ReplyDelete
  3. selamat hari jadi untuk zue juga !! :D

    ReplyDelete
  4. Niceeee!! lets go!! nnt dh ade kt seremban roger2 k!!

    ReplyDelete
  5. hati hensem : tahniah juga untuk anda :)

    namee : terima kasih diucapkan *wakil..

    wadah : kak ida :)

    zanna : orait kak zana! hehe

    ReplyDelete
  6. HB for her dear ! ~ =)
    may Allah bless ur frens....

    ReplyDelete
  7. Nice article mba...aku suka sekali ni..

    ReplyDelete
  8. telima kacih pica.. lama ke cutinye nnti? kalau lama, cam biasa la.. mai la ke emerald. Makan minum ditanggung.... :)

    ReplyDelete
  9. haha. tuala sekali bawak tisu ta ckup. happy birthday zuraidah

    ReplyDelete
  10. klau rami sgt anta rombong..penning lak mdia nak memilih nnt

    ReplyDelete
  11. selamat ulangtahun kepada dia,

    ReplyDelete
  12. aiennaajwa : insya allah.. amin :)

    icah : tq :)

    apik pehe : :)

    kak zu : xlama pun cuti kak.. seminggu je. lagipun byk esemen.. teringin jugak nak g emerald tapi xboleh pulak.. hu2..

    syafiqa karim : pegi wish cepat.. hehe

    kaktini : amboih..siap nak kene bawak tuala pulak.. hehe

    edy fee : biarkanb dia pening sebab xde sape lagi yang anta rombongan meminang tu.. haha

    aishah : terima kasih :)

    rara. : terima kasih *wakil tolong jawab kan.. hehe

    ReplyDelete
  13. emy : eh sme ke? ni dah boleh kawen.. hehe

    ReplyDelete