Sunday, 18 December 2011

Hello? Pizza hut? ok wait aa..

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia


Aceli.. tiada siapa yang menalipon pizza hut ni. BK serta rakan istimewa Madi Vintage, Ckin Cute serta Wana Gojes telah plan untuk menjejak kan kaki di pizza hut segamat sekejap saja lagi!! yeyey! *riang! :D

rakan istimewa kami seorang lagi Ecah Gebu tidak dapat menghadirkan diri kerana terpaksa kerja sebagai deejay untuk program dekat UiTM Segamat ni. kesian beliau.. tapi jangan risau kami akan bungkus kan untuk kamu.. :)

Kami ingin berterima kasih kepada Ckin Cute kerana selalu belanja kami tak kira masa dan bila. Beliau kaya! ya kaya! haha.. Tokey topap. jangan sangka jual topap tak boleh kaya. ini buktinya! mari jual topap semua! *tetibe nak promot.. hihi.



yummeh~ bye kalian! nak gi pukul 11 ni..

ok daa~
p/s : perasan tak ayat skema kat entry kali ni? hihi

10 comments:

  1. tapau , then delivery ke intan 201 B . thank u :)

    ReplyDelete
  2. gadis melayu : amboih.. kemain lagi eh.. hehe

    alia : ehem.. siap nak suruh delivery lagi.. haha

    ReplyDelete
  3. wah...sodapmya...lama x mkn pija hat....*ayat skema hehe ;)

    ReplyDelete
  4. pizza the best ! 7 cheese yummy !

    ReplyDelete
  5. namee : pegi makan sekarang! :D

    mr hardy : hehe.. sebab lama tak makan lah kami pegi makan :)

    kak tini : pergh! itu memang best!

    ReplyDelete
  6. namee : pegi makan sekarang! :D

    mr hardy : hehe.. sebab lama tak makan lah kami pegi makan :)

    kak tini : pergh! itu memang best!

    ReplyDelete
  7. sstgh tempat kn, pizza hut lmbt gle servis..aish!

    ReplyDelete
  8. ridhwan : em rasenye bukan sstgh tempat.. di semua tmpat.. hu2

    ReplyDelete