Tuesday, 19 July 2011

Hizami, Nak Header Satu!

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia

Hizami blogger lelaki sebelah pintu ada menawarkan untuk membuat header untuk blogger.. nampak menarik bukan? marilah kita mencuba, mana tau dapat nasib kita ke kan.. hehe.

Apa yang perlu korang buat?


1) Buat satu entri pasal Hizami, Nak Header Satu! dengan menggunakan tajuk yang paling hensem di dunia iaitu Hizami, Nak Header Satu!. Tak payah nak tambah please please please kat hujung tajuk tu.

2) Next, letak banner kat bawah ni dalam entri kat blog korang. Dan jangan lupa selitkan pautan link ke entri Hizami, Nak Header Satu! ni. ini url entri :

3) Sila lengkapkan slogan kat bawah ni:

'Ke hadapan Hizami, saya nak header satu sebab ..........'
(tidak melebihi 20 patah perkataan)

4) Sila tag seorang sahaja kalau boleh.

5) Nak kena follow Budak Lelaki Sebelah Pintu ke? Up to you la beb.

6) Submit entri korang kat sini.

mudah kan? pe lagi.. marilah mencuba~ ;D
nak tau lebih lanjut boleh terus pergi ke Blog Hizami.





Ke hadapan Hizami, saya nak header satu sebab hasil tangan dari Hizami sangat menarik dan simple, saya teringin mendapat hasil itu dari Hizami sendiri. :)

saya tag kamimekdota

ok daa~

15 comments:

  1. hehe.
    thanks join!
    anyway, blog ni nampak kemas la.
    bagus2.
    :)

    ReplyDelete
  2. korie : tengkiu :)

    hizami : kemas? serabut ade lah.. btw tengkiu juge :)

    ReplyDelete
  3. jom sama-sama dapat blog cantik cam blog hizami tu. ngeeeee

    ReplyDelete
  4. gud luck!

    http://coretanfadlisabri.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. bai & lina liew & angin hilang tanpa tujuan :

    Gudlak to three of u too :)

    ReplyDelete
  6. semoga berjaya yerrr ... ;)

    ReplyDelete