Tuesday, 19 July 2011

Aktiviti cuti seminggu BK

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia



  1. Bangun pagi, gosok gigi, solat subuh, tidur balik
  2. Bangun tengahari, bukak facebook, dashboard, solat zohor sekali dengan asar *jangan ikut
  3. Makan minum, sambung online sambil baring, terlelap
  4. Menggelabah ayam solat maghrib sekali dengan isya' *jangan ikut juga
  5. Makan minum lagi, sambung online sampai lebam
  6. Jumpa kucing luar rumah, usap usap, kucing masuk rumah, pastu halau balik sebab kucing dilarang masuk rumah
  7. Esemen baru buka sudah tutup balik sebab tak faham macam mana nak buat *lupa mungkin
  8. Online lagi, chatting sampai tak cukup jari tekan keyboard
  9. Buat lagu, cari irama tak jumpa jumpa, fedap, tak jadi buat lagu
  10. Buka youtube, download semua lagu baru, tetiba laptop padam abeh semua hilang *geram
  11. Download game untuk handphone, masuk dalam handphone sampai berat nak buka folder, langsung tak boleh main game, dilit balik semua game
  12. Tengok cerita korea/japan kat youtube, tunggu loading sampai lebam, tak jadi tengok, terus kutuk line lembab dengan youtube youtube sekali kena kutuk
  13. Cari gaduh dengan adik adik, adik menangis, terus kunci pintu tak kasi adik masuk bilik dah, biar adik nangis sorang sorang, tak mau pujuk *walaupun salah sendiri
  14. Belajar bahasa jepun kat youtube dan website jepun, dapat catch up sikit pastu dah letih, terus stop, esok sambung balik *kalau ingat
  15. Iron baju banyak banyak sampai tak cukup hanger, lipat balik baju yang dah di iron -.-
Sambung lagi nanti..

ok daa~

4 comments:

  1. jangan nk wah wah sgt la kan.. hahaha

    ReplyDelete
  2. jalan2 kat sini...nice blog post.

    *visit me back(optional):
    http://abszeen.blogspot.com

    ReplyDelete