Monday, 11 March 2013

Dinner

hai ;)

Dinner kami yang last.. sob sob :'(


Bersama kawan terbaik yang kuat merajuk.. teeheee


Rakan sekelas yang awesome tapi tak ramai yang ada ni.. sob sob


Kamimekdota. will forever untill jannah. Insya Allah 

Saja nak update gambar je. hehehe.
nak edit gambar macam ni?
tengok kat atas tu.. ada edit gambar vintage. klik situ, then dah boleh edit macam gambar atas ni..
ngeeee :D

bai.




13 comments:

  1. cutenya org yg pakai tdung oren tu...^_^

    ReplyDelete
  2. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. awal? rabu minggu depan kami dah start exam besar. so nak tak nak kenalah dinner awal sikit. minggu ni dah start study week pulak..

      Delete
  4. ala.. tak ajak saya pun?? sob3... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. awak tak sama kos dengan saya.. mana boleh join.hihi

      Delete
  5. semua pun cantik2 dan comel2. hikhik ;)

    ReplyDelete
  6. waaaa..besnyerr,kitorg xder diner pon....huhuhu..pepon smoga berkekalan geng kamimekdota :D

    ReplyDelete