Monday, 18 March 2013

Dear boyfriend

Hai ;)

Dear boyfriend,


Saya nak awak menjadi boyfriend yang merangkap sebagai suami, imam, BFF, ayah ibu, a shoulder to cry on, berkongsi senyuman, tak pernah serik tarik saya ke jalan syurga, TAK MEROKOK, menghormati orang tak kira muda atau tua, yang paling penting bertanggungjawab dan setia dan jujur dan taqwa. (dah macam lagu wali band)

Sincerely,




Demandkan saya? hehehe. yang penting tahu batas2 agama. malunya cerita pasal benda2 ni. macam nak kahwin dah pulak.. mihmihmih
ok bai.


25 comments:

  1. Replies
    1. hai awak yang ada sama button dengan kita :)

      Delete
  2. tak merokok dengan blod nya. haha.:) tula sama lah kita memang takleh lah yang smoking. pening kepala. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya ada athma and saya memang paling pantang dengan rokok2 ni.. kadang2 tu dengan orang2 nya pun saya boleh benci sekali.. huhu

      Delete
  3. hahahah TAK MEROKOK.. siap caplock lagi tuh.. hahahah

    ReplyDelete
  4. okla tu. mestila nak yg terbaik. ;)

    ReplyDelete
  5. itu normallah . ecah lagilah demand -.- kalau listkan future bf , maksimum mesti ada 20 criterias . hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. huiyo.. kemain banyak lagi. tapi xpe.. listkan banyak2 pun takpe. asalkan kita pun sama banyak criteria dengan apa yang kita listkan tu :)

      Delete
  6. wahh .. wieya pun masih idam-didamkan semua ni .. terutama yang tak merokok .. hehehehe ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebanrnya ramai je yang suka tak merokok kan..lagipun tak baik untuk kesihatan.

      Delete
  7. InshaaAllah pasti akan berjumpa tu. hehehe. jangan berhenti berharap :)

    ReplyDelete
  8. Wohaaa... Ehem2... Moga cepat2 la kahwin ye.. muehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouw.. tunggu orang datang meminang je ni.. hehee

      Delete
  9. insyallah...kalau da jodoh xkemana...

    ReplyDelete
  10. xpe kalau demand pun.. nak pilih teman hidup kan, bukan brg hehe

    ReplyDelete
  11. lelaki tak merokok tu wangi kan. :)

    ReplyDelete
  12. untungla dia dh ade boyfriend :P

    xsabar nk kawen ler tuuuu..insyaallah, ct tolong doakan ae :D

    ReplyDelete