Sunday, 29 April 2012

PIN Dungun, Terengganu 2012

hai,

saudara saudari cikebum cikebum..
long time no see.. i miss u'olls oredi..
Note : Entry ni banyak gambar.


Hai!! *lambai lambai*
Nama aye Domei. Ini tuan aye mimi.

Pengalaman pergi ke Uitm Dungun, Terengganu memang best! sumpah tak tipu. hampir 7 jam perjalanan kami. akhirnya sampai dengan selamat dan menjalani pelbagai aktiviti dengan cemerlangnya :D


Atas : sewaktu berlatih menari jawa + arab = jawarab
bawah : dah bersiap siap gerak nak pergi ke Terengganu. gerak pukul 8.30 malam, tiba pukul 3 pagi.




Ini semua adik beradik angkat saya :
Amal, Kak yong, Saya, Along, Pa'an, Razi, Aslam, Apris, Wan
semuanya dari Uitm berlainan.. Pahang, Terangganu, Perlis, Sarawak, Sabah, Johor dan Negeri Sembilan

Kata "Haiwan Teladan!" :D *sambil buat aksi macam gambar atas*


hai ma! Saya rindu sangat. ini ma angkat saya dekat sana. femes dengan nama Nek wang. Kenalkan juga cucu beliau, fakhrul dan adila :)


Pakaian persembahan jawarab. Cool gile! tengok.. saya sorang je yang lain sebab cover hair and neck. dah macam perenang muslimah pulak.. phew :D


Buat pertama kali nya saya belajar mencanting batik. pergh! menggigil giler! tapi lama lama jadi cantik bila dah di cat semua.. hehe


Tadaa! ini lah hasilnya! :D
takdelah cantik mana pun kan..


Malam Zapin. Saya tak masuk, tapi saya support team johor!!
Terbaik boh! hehe

Ha.. selesai sudah. cukup rasanya nak menceritakan keseluruhan yang berlaku. ada macam macam lagi sebenarnya tapi ini yang paling mengingatkan saya.. Gambar bawah ini adalah hari terakhir kami berada di sana. harap dapat berjumpa lagi kalian semua..


Dinner ala ala majlis perkahwinan melayu melaka. Masyhur habis :D

insya allah next saya akan masukkan video tarian pulak ek.. sabar tau

p/s : result saya 1 gagal, means kena repeat lah kan? :'(
takpe. saya bersyukur sebab Allah masih mahu saya terus berjaya dan berusaha lebih. kawan kawan saya yang lain lagi banyak subjek nak kena repeat, mereka lagi tabah dari saya. semoga kita akan terus berusaha. belajar lah dari kesilapan :)

bai.

10 comments:

  1. salam..
    singgah follow sini :)
    jom follow cik iena jugak(^_~)
    www.ienaeliena.com

    ReplyDelete
  2. mencanting batik tu best kan?

    ReplyDelete
  3. patut ada video sekali nih !!! hehe

    ReplyDelete
  4. si robot comel :

    hehe.. tau pun.. rindu sangat dah ni :)

    ReplyDelete
  5. azzah :

    yeh! pengalaman yang xdapat dilupakan.. huhu

    ReplyDelete
  6. namee roslan:

    yup.. akan dimasukkan nanti.. hehe

    ReplyDelete
  7. tgh cuti sem eyh??rindu kwn2 pulak..sweet! :)

    ReplyDelete
  8. ct mawa :

    sangat2 rindu dengan kawan2.. huhu
    cuti sem tinggal sebulan je lagi.. huhu

    ReplyDelete