Monday, 9 April 2012

Bertemu blogger Robot Comel

hai,

sedang menunggu robot comel datang seremban. kali kedua dia datang sini.. hehe
rindu sama dia..

kami penari zapin kayu yang handal, tapi selalu dia keluar exam awal.. cemburu dia dapat jawap dengan cepat dan tenang walaupun dia kata nak nangis.. hihi


siapa gelak, nanti muka dia hitam.


rindu kamimekdota :'(

bai.

28 comments:

  1. tak sempat nk bagi face expression pon sayang,korang sungguh cute! =D

    ReplyDelete
  2. aidaldani :

    hee.. tu pun kira cute ke?

    ReplyDelete
  3. fisa...laki pakai baju itam belang putih kat belakang tu member sekolah alin...duh...dlm gamba fisa pong die bley ade....dusssh3...sebok je akmal...haha

    ReplyDelete
  4. yang pakai baju belang itam putih kat belakang tu member sekolah alin...dlm gambar fisa pong die ade...dushh33..sebok je aakmal...haha

    ReplyDelete
  5. hafazlin hassan :

    hmm.. tu lah kan.. bialah dia nak interframe jugak.. hehe

    ReplyDelete
  6. comey2...*tahan gelak* :P

    ReplyDelete
  7. ct mawa :

    ep jangan gelak, nanti muke hitam.. grrr

    ReplyDelete
  8. ctk :

    ep jangan nak tahan sangat.. :p

    ReplyDelete
  9. ctk :

    ep jangan nak tahan sangat.. :p

    ReplyDelete
  10. Lalalalala,dah ketemu dah,Hahaha. nak gelak juga,sebab saya mmg dah hitam,kahkah

    ReplyDelete
  11. wah ni la yer robot comel yer...hehehe

    ReplyDelete
  12. si gadis melayu :

    haa.. bagus2.. nanti muke hitam.. haha

    ReplyDelete
  13. si robot comel :

    er.. takdelah hitam pun.. awak tu muke manis je.. hehe

    ReplyDelete
  14. edy fee :

    err bukan yg muncung tu tau.. =="

    ReplyDelete
  15. senyum lebar2 je macamni ^___^

    ReplyDelete
  16. kim salam kat robot ye. hehe

    ReplyDelete
  17. macam mana la robot nak taip entry dengan tangan besi.
    heheheh

    ReplyDelete
  18. eh, ade bobot comel la kat sini..ekekeke

    ReplyDelete
  19. sis92 :

    haaa.. senyum macam tu xpe.. hehe

    ReplyDelete
  20. korn :

    dia jawab waalaikumsalam :)

    ReplyDelete
  21. syazwan che deraman :

    ini robot baik punye bagus.. hehehe

    ReplyDelete
  22. ym.bundle :

    hehehe.. ini lah bobotnya :p

    ReplyDelete