Monday, 29 April 2013

URGENT! - Kerja kosong di Parkson Seremban Parade

hai ;)

Perhatian! perhatian!

Ada satu kerja kosong di parkson seremban parade (depan ktm). boleh buat part time and full time. kalau boleh nak dalam minggu ni. tq.

Urgent tau ni.

kalau ada kawan-kawan yang nak kerja pun boleh. please sebarkan.

nak tahu lebih pasal gaji or pape.. please straight email kat saya di belogkayangan@gmail.com

Tq ye semua :)

bai.

urgent tau.



13 comments:

  1. Replies
    1. boleh sangat madi..meh la apply.. hehe

      Delete
    2. Sekarang ada lg tak jawatan kosong..mcm mana nk apply??

      Delete
  2. eh kamu kerja sana ke ? kita baru gi sana semalam ke kelmarin. hehe

    ReplyDelete
  3. bolelah sape nak wat pat time tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang boleh sangat.. hehe
      kejenya senang je pun

      Delete
  4. ade keje kosong lagi tak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade ade.. nak ke? datanglah seremban parade. ada banyak kosong

      Delete
    2. ade keje kosong lg x untuk full.time??

      Delete
  5. Ada kosong lagi tak

    ReplyDelete