Saturday, 12 January 2013

Macam mana nak tau rebat dapat atau tak

Hai, 

Selalunya bila lepas je apply, dia akan terus hantar kata PERMOHONAN BERJAYA dan boleh terus print. dan boleh terus ikut arahan dekat gambar bawah ni. mudahkan? :)



klik untuk gambar lebih jelas.

Selamat berembat smarphone bagi yang boleh apply. yang tak boleh tu tak mengapa, boleh pakai duit sendiri. hehehe

oh ye. tempoh untuk rebat selepas permohonan berjaya hanya SEBULAN SAHAJA. dalam masa sebulan tulah awak kena beli smartphone. kalau tak, nak apply semula kena tunggu dua bulan kemudian. kira bagi peluang dekat orang lain pulak lah kan.. em saya dah apply, dah berjaya dah pun tapi duit tambahan pulak yang takde. maknanya saya kena apply dua bulan kemudianlah nampaknya. sob. :(

bai.
p/s : sekarang ni setiap petang saya main rounders. siapa pernah main rounders? :D




18 comments:

  1. muja tak sampai 21 lagi,, 16 februari ni baru boleh apply,, and kalau dapat pun bagi kat adik je, sila ingat birthday muja,, kalau tak, majuk 10 saat!!! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala.. kita terlepas bufday muja.. macam mana ni? :(

      Delete
  2. namee pakai cokia je. hehe. kalau nak rebat untuk beli hp cokia boleh ke ? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita da try juga tapi tak boleh.. dia nak kena rebat hp mahal je.. sob sob

      Delete
  3. saya tak boleh mohon. tapi kakak saya dah mohon. sob sob

    ReplyDelete
    Replies
    1. awak boleh.. tapi tunggu dah 21 nanti eh. :)

      Delete
  4. kalau tak apply boleh tetiba nak check tau??hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. menipu je.. mana boleh check kalau macam gitu.. :p

      Delete
  5. sekarang mak dgn kakak kita duk berebut nak rebate kita ni, kahkah

    ReplyDelete
  6. tahniah...

    eh, dulu masa kecik2 selalu gak main rounders.. hehehe

    ReplyDelete
  7. umur tak cukup nak rebat rebat bagai tsk tsk T.T

    nak ikutt main! dah lama tk main rounders

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunggu awak dah cukup umur nanti, awak try lah rebate k.. hehe

      Delete