Friday, 20 May 2011

H O L G A - very the cute one! nak 1 juga

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia


Holga sebuah kamera analog yang memakai filem untuk mengambil gambar. yah! walaupun kamera tak secanggih mana tapi sangat cute! 


credit pic Madi - the owner of Holga


Haa.. kan cute tu? mahu 1 juga tapi masih tak mampu lagi nak beli. nampak macam mainan kan? tapi tetap boleh ambil gambar.


Jelas terang dan nyata sama sekali yang BK sangat cemburu dengan tuan punya kamera Holga ni.
Madiha untunglah ada kamera cute~ next time bila BK dah kaya, BK pasti angkat 1. bukan setakat Holga je dengan kamera dslr pun BK angkat.. ngaa~


kau pun nak juga? ha.. klik sini boli dan meraso lah kau kemero comey tu ha *slang n9. :D


p/s : angan-angan yang pasti akan dikecapi! BERUSAHALAH!!!!!!!!!!! *nada garang..perlu ke? haha~


ok daa~

1 comment:

  1. alangkah indah kalau dapat 1

    ReplyDelete