Friday, 20 May 2011

Award - suka hati BK cipta dan bagi dekat orang yang BK suka nak bagi

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia

Cuti semester sememangnya buat BK gila! BK siap dah fikir masak-masak untuk isi borang masuk hospital gila kat hospital bahagia atau tampoi. Tapi dua-dua pun macam tak mau terima kemasukan BK ni. yela mana taknya, duduk kat rumah tak ada buat apa. BOSAN ok..(ulang suara)

Buka facebook, twitter, youtube, google sana google sini, tengok video porn maharaja lawak berkali-kali, video tutorial pakai shawl ala-ala hana tajima, cover song by maddi jane dan banyak lagi lah. semuanya tak mampu nak menghilang kan rasa bosan yang terlampau ni. adoi~~

Tapi facebook tetap juga buka *walaupun disenarai hitam bosan. Post status tah hape-hape, kawan-kawan ramai LIKE. Anehnya, terlalu ramai yang like sampai takde satu pun yang kurang dari 10 likers. Status takde la sebagus mana pun. Tetapi BK mempunyai seberapa orang yang selalu like BK punye status. Jadi BK nak la bagi Award-The most likersss on the facebook friends ni kat mereka kerana rajin dan bersusah senang like status BK kat facebook. Bukan status BK je diorang like, status orang lain juga.. diorang ni dapat gaji ke apa kerja like orang punya status ni? kalau ada kerja kosong, BK nk join~ lalala..


Gambar curi dari Google, di edit di paint

Tahniah Bk ucapkan kepada Miratun Madiha dan Shazwana Malek dan Aling dan Nurul Farahin dan Fatin Nuratiqah dan dan dan ramai lagi *malas nak tulis nama sorang-sorang.. Berapa kali dan daa~ terima kasih lah kerana mensapot, mensukai dan mensetujui apa yang di post oleh BK di facebook. :)


ok daa~


p/s : wujud ke award ni? suka hati BK la sebab BK yang cipta. kau ado? haha~

4 comments:

  1. sejak bila kita tukaq nama ? HAHA

    ReplyDelete
  2. hahahaha... mmg btl kte2 BK 2.. facebook mmg mmbosankn tp kte xlekang dr mmbukaknyeee... =) sy jge same ngn cik BK lg comel nie...=)

    ReplyDelete
  3. madi : maaf la ye.. baru perasang.. haha.. da tuka da :p


    Ira erra : tau tak pe.. tanpa fb, tak tau nk buka apa lagi.. dia lagi comel :)

    ReplyDelete