Sunday, 1 May 2011

Exam sudah habis tapi cuti pula yang membosankan

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia


BK tak paham la, kenapa ye time exam tu kemain lagi demam exam sampai tumbuh jerawat merata-rata tepek kat muka lepas tu boleh nampak red light jerawat tu dari jauh sehingga "heh, jangan tegur jerawat ni, nanti berjangkit kat muka kau pulak" *sigh.




Bila time exam, rasa hati ini tak sabar nak pulang ke rumah
Bila dah habis exam, menangis tersesak-sesak sehingga menetek menitik air mata tanpa henti macam air terjun dekat ledang.. T_T kerana tak mahu berpisah dengan sahabat tersayang. lagi-lagi rumet BK yang paling BK sayang! Beliau part 6, dah habis dah pun.. tak dapat nak melepak-lepak dengan beliau lagi, bergurau senda sampai merajuk tak mahu balik bilik.. hahaha.




Sekarang sudah berada di rumah. Sumpah! BK cakap, sangat bosan ok. Selalunye kalau dekat U mesti dah melepak dengan kawan-kawan yang gila dan sporting. Tapi sekarang bosan je rasanya. Rasa xsabar nak balik U semula.. Mujurlah cuti sebulan je *tu pun tak sampai sebulan rasanya.




Apa yang penting sekarang ni, BK sangat merindui kawan-kawan dan tak sabar nak pulang ke pangkuan U semula!




ok daa~ 

4 comments:

  1. Amirul : kami da habeh exam.. bahagia~

    madi : same2 la kita tak paham ek.. hehe

    ReplyDelete