Thursday, 23 January 2014

Saya perlukan kawan baru!

oh hai ;)


saya rasa macam dah lama sangat tak jalan2 dekat blog ni. jadi saya dah tak tau apa perkembangan terkini dekat blog. jadi, marilah menjadi kawan baru saya!

kalian just letakkan aje link blog kalian dekat komen. tapi pastikan yang boleh masuklah ek. kang touching pulak kalau saya tak masukkan awak sebagai kawan baru saya. huhu

so apalagi?
mari letakkan link blog kamu semua! yey!
oh oh dan jangan lupa sebarkan ;)


ok bai.
tak sabar nak tunggu kawan2 baru saya.. *happy face*

Selamat datang kawan2 baru! :D

http://inibeloglynmarzuki.blogspot.com/
https://hukalohla.blogspot.com/
http://atiqahwadiah.blogspot.com/
http://wafacw.blogspot.com/
http://tenggilingubi.blogspot.de/
http://momentoshere.blogspot.com/

22 comments:

  1. moga2 dapat kawan baru...good luck! ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. insha allah.. kalau dapatlagi ramai lagi bagus kan.. hehe

      Delete
  2. Hello !
    Lyn Marzuki here .
    Sedia menjadi kawan untuk borak-borak heee
    http://inibeloglynmarzuki.blogspot.com/

    nak selit sikit

    Twitter : https://twitter.com/lynmarzuki
    facebook : https://www.facebook.com/lynlafmarzuki

    heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hey lynn.. selamat menjadi kawan baru kita :)

      Delete
  3. haiii...hehehe jemput la jenguk2 nanti :)
    https://hukalohla.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi fatisya.. kita dah jenguk blog awak dah.. insha allah kalau ada kelapangan kita singgah selalu :)

      Delete
  4. Awak2,jemput singgah blog kita eh..igt kita lagi x?dulu selalu kita komen-mengomen..ngeeee :)

    ReplyDelete
  5. Assalam and Hye! Wassup dear?
    found your blog through Muja's blog entry. Well, since there is a FREE offer, why not right?
    Feel free to drop by and see how far we can go from here..eheheh...
    So, whateverHowever.. Salam Perkenalan... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam.. hi!

      salam perkenalan juga dari saya :)

      Delete
  6. http://tenggilingubi.blogspot.de/

    silakan...

    ReplyDelete
  7. haii, saya blogger baru yang inginkan tnjuk ajar

    http://momentoshere.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi saya blogger lama pun masih perlu diberi tunjuk ajar.. salam perkenalan :)

      Delete
  8. It's me who should thank you more for accepting me in your life.. nice to get to know u... I see u around :D

    ReplyDelete
  9. lama x singgah sini.. saya pun nk kena letak link jugak ke..? hehehe

    ReplyDelete
  10. Hai, I'm from Indonesia. I want to be your friend, too. And of course, give me your comment about my blog, too.

    http://ashtrella.blogspot.com

    Thank you ^^

    ReplyDelete
  11. hai.. boleh kite berkawan?

    kalau sudi.. kunjungi lah belog saya :)

    http://chekbunny.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Hai salam perkenalan.

    http://tyrataiko95.gmail.com

    Saya budak baru..:)

    ReplyDelete