Monday, 13 January 2014

Azza's Cold Powder (Bedak Sejuk Azza Elite)

Hai ;)

Sekarang ni saya dah mula perasan yang muka saya ni macam dah tumbuh banyak jerawat.. kadang2 tangan ni gatal sangat sampai pergi garu. habis berbekas tempat jerawat tu. saya ni bukan jenis yang kopek2 jerawat pasal saya takut darah. so saya biarkan aje dia pecah sendiri. lagipun saya tak hairan pun kalau ada yang kata :

"eh muka awak ada buzzer merahlah"
"besaunye jerawat kat muka awak tu"
"ni mesti kes banyak berangan ni kan, tu yang ada jerawat besau tu"

and i was like :

"do i care? semua orang pun ada jerawat jugak"

saya ni jenis tak kisah kalau ada jerawat ke takde jerawat ke pasal jerawat saya ni datang sebulan sekali je. dan yang datang tu pun cuma satu bijik je. tapi sekarang ni, Ya Allah. berbijik2. dah macam kena cacar air dah. and then, saya usha2 dekat instagram si azza elite ni (@azzascoldpowder), dia promote bedak sejuk dia ni. saya memang tau pun yang bedak sejuk ni bagus. tapi kali ni dan2 je saya nak torai. artis jual pulak.. hahaha. so just torai je dulu. kok elok, elok lah. kok tak elok, torai barang lain pulak sampai lah jadi elok muka ni.. rm20 jerrrrr... hahaha

so presenting azza's cold powder!


baru torai dua tiga malam. nampak macam ada kesan sikit. kalau pakai beberapa malam nanti mungkin elok lah gak eh.. hehe

saya ni tak dibayar pun untuk peromot. just nak share je.
so.
k lah. tu je, nak cerita pasal jerawat saya ni je.

bai.

8 comments:

  1. Hye, saya suka bace blog awk, baru2 ni saya baru buat blog hope awk boleh follow dan singgah la blog saya :) http://awksweetgitu.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi taufiq :)
      saya dah follow blog awak. rajin2 lah singgah sini ek. heee

      Delete
  2. bedak sejuk retis tu..bagus gak kan rawat muka n jerawat dengan cara semulajadi..watpa pakai produk mahal2,beduk sejuk azza ada.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. ni test aje. kot tak menjadi, tukau yang lain.
      artis tak artis.. janji muke cun melecun.. kekeke

      Delete
  3. jerawat punya pasal... hehe
    akhirnya, terupdate jugak.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. tau xpe pais.. kalau tak sampai ke sudah tak berupdate
      makin teruk dah blog ni. diabaikan selalu

      Delete
    2. kesian blog ni.. kurang menerima kasih sayang.. hehehe

      Delete
  4. Aku pun ingat nk try bedak sejuk ni... tp xorder2 lg... huhu mcm best je kn..

    ReplyDelete