Friday, 11 November 2011

Sexy and i know it - LMFAO saks!

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia

Yeh! kalian sedia maklum.. LMFAO ni memang femes dengan lagu party rock anthem.. tapi...


Amaran keras!
Please jangan marah aku sebab video ni. Tapi MV ni memang giler! Please jangan ikut ye penyanyi penyayi tanah air. Kalian jangan stim pulak tengok MV ni. Kalau tak suka. padam je.



Group ni femes giler tapi buat macam ni, budak budak boleh ikut. Yang fak nye, adik aku tiru weh! aku tak tau mana dia dapat MV ni. Merosakkan fikiran budak budak. adik aku baru 6 tahun weh.. sedih aku :'( 

ok daa~
p/s : Internet ni memang kadang kadang tak guna! benci internet kejap.

20 comments:

  1. ahahah. mmg bodoh nak mati MV neh, first time tgk kat utube kena rate pastu tgk2 Ya Rabbi. terkejut den. =,='

    ReplyDelete
  2. memang fakhrul, baby and syafiq video diorang ni...

    ReplyDelete
  3. tgk smpi minit 1.04 jew da stop..geli gila..tah pape..fisa nasihat adik baek2 eyh

    ReplyDelete
  4. ahhahaha^^ patotla amaran keras. sebab bnd tue rupenye. ekekke






    **skg line tenet mcm sipotla. fedap plak lelame cmnie.

    ReplyDelete
  5. makcek : tu ah.. macam hape je..

    khairul : dah semua nama kena sebut..

    wahi : memang geli pun.. yg last skali lagi xtahan.. vuduh!

    madi : baik xyah tengok

    stalker hebat : memang keras pun.. grrr.

    ReplyDelete
  6. video2 dia ni mmg panas sikit

    ReplyDelete
  7. naz diaz : memang tak sedap pn

    syazwan : memang stylo tapi haremmmm

    edy : hey.. mmg pnas betul..

    cikha : sangat rosak

    syiera : sangat hot

    ReplyDelete
  8. haha btl2, video ni memang gila...

    ReplyDelete
  9. gilOss...patot la anak2 sekarang rOsak..nseb baek time kecik ct xtersebar ngan tenet2 neh..huhuhu

    ReplyDelete
  10. nasehat adek bebaik na.. haishhh

    ReplyDelete
  11. tu yg bahaya tu.jd ikutan plak. even kita yg dah besar ni pun rse macam x boleh terima video macam tu. x senonoh gila. skang budak pandai cari kt utube. tu la mslhnya.

    ReplyDelete
  12. aku x penah dengar or tengok lagi vedeo mamat ni...geng clubbing minat la kot lagu gini.haha...

    boleh lak adik ko tiru aksi dlm tu ye...nasib baik kecik lagi...bahasa kalau berjangkit kat org beso tu....
    ggggrrrrr....cam iklan coke pun ada.haha....

    ReplyDelete
  13. dasat gler MV neyh BK.. suciknlah hatimu kembali :P

    ReplyDelete
  14. saiazuan : gila sangat2!

    ctk : memang sangat rosak.. tah pape punye video

    el-janna : adik kecik lagi.. ssh nak nasihat kan =.=

    namee : adik2 skrg memang terlalu pandai.. geram je

    apan : budak2 memang cepat terpengaruh..adeh.. ape punye video lah

    dylla : video giler!

    ikha : memang sangat dahsat!

    ReplyDelete