Wednesday, 23 March 2016

Semester 6, Semester last di UiTM

Hai,

Semester 6 baru bermula.. eh eh bukan. dah sebulan lebih dah kot.. sekarang baru nak tulis. hahaha
bermula 29 feb 2016 haritu.. harini baru dapat nak menulis. ape laa.. sampaikan si Pha Is budak pening tu pun dah bertanya perkembangan terbaru saya.. maaf lah, saya ni dah mula terlalu busy. dah semester akhir kan.. tahu lah macam mana sibuknya, dengan assignmentnnya, eventnya, visitnya, interviewnya, haish banyak sangatlah. minggu pertama aja dah dapat selambak assignment. fening fening.. dah boleh se-geng dengan hikayat budak pening ni. hahaha (jangan marah) ;P

So, saya belanja satu gambarlah ye, mana tau ada yang tak ingat saya lagi ke.. huhu


Saya yang bertudung pink tu.. *hai*
hehehe
Yang lain tu semua housemate saya. ops tak leh nak ngorat sebab semua dah berpunya.. hahaha

Ok lah, nak sambung buat assignment. Insha Allah, jika ada kelapangan nanti, saya cuba update blog ni ya. 

bai.
heeee

6 comments:

  1. hahaha... dah se geng yer kita nih..
    saya pun sekarang ni dah kurg aktif macam dulu. sbb dah kerja, sibok dengan kerja.. nk update blog sminggu sekali pun susah.. zaman student dulu mmg heaven, bleh update blog stiap hari.. hmm..
    enjoy ur student life, while u can..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm tapi ade jugak la awak update. ni dah berbulan-bulan sekali baru nak update. ape cerita kan.. hahaha

      lepasni saya pulak akan alami zaman pekerjaan. semoga yang baik-baik aje utk awak.. hehe

      Delete