Monday, 13 February 2012

Waktu paling sesuai minum air kosong

hai,



2 gelas air selepas bangun tidur - membantu mengaktifkan organ-organ dalaman

1 gelas air 30 minit sebelum makan - dapat membantu sistem penghadaman

1 gelas air sebelum mandi - Membantu merendahkan tekanan darah

1 gelas air sebelum tidur - mengelakkan strok atau serangan jantung

nak praktis lah semua ni nanti.. and and and yang paling penting air kosong ni memang feveret kita.. yeah. so, jadikanlah air kosong ni air feveret kalian nanti banyak penyakit boleh sembuh... betul :)



bai.

10 comments:

  1. lagi satu,jgn minum tika berdiri,hehe

    ReplyDelete
  2. hehe, namee apply semua time tu !! :) insyaAllah dapatlah beri kebaikan pada badan:)

    ReplyDelete
  3. tq for the info ! :) btw, boleh tahu tak background blog ni awak ambil dr mana? saya suka la polka dot ni comelll :)

    ReplyDelete
  4. thanks for sharing.tapi doktor suruh saya minum selalu untuk elakkan batu karang bertambah.hmmm

    ReplyDelete
  5. ok, sy mmg tak suka minum air kosong. heee.

    ReplyDelete
  6. wow! singgah sini...
    blog ni nice sgt! n entry yang cool..
    nice ") nice ") like :) like :)
    i follow you...
    follow sabry oppa jugak...
    Selamat berblogging..
    Maju Jaye... nice to meet you...

    ReplyDelete
  7. sangat suke ! thanx kerana mengshare ^_^

    http://syazanasani.com

    ReplyDelete