Friday, 3 June 2011

Kaulah dihati esemen sayang :)

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia


Masuk hari ni, dah 5 hari BK masuk kelas dan duduk dekat kolej. Alhamdulillah semuanya membahagiakan. lagi2 tang jumpa kawan2.. best giler! tapi lagi best dapat jumpa pensyarah yang awal2 kelas bagi esemen.. lapchu pensyarah! =.='


setiap pensyarah bagi 2 esemen.. memang terbaik. dengan tak tau nak buat macam mana nya.. senior pun belum sempat nak interview / nak kenal.. hampeh! semuanya belum start apa2 lagi.


apa2 pun, Good Luck BK dan kawan2! :) selamat mensiapkan esemen.


ok daa~


p/s : tah bila nak start buat esemen pun tak tau.. malas den koba kek kau.. adeh~ semua budak balik rumah.. BK? dok jela kolej siap kan esemen.. duit xde nak balik rumah :(

1 comment: