Wednesday, 30 May 2012

Barbie hidup yang sangat cantik

hai,

Yea, setiap anak perempuan mesti ada anak patung masing2 kan..
Macam saya, saya minat patung Barbie. Saya tak minat patungnya tapi minat baju2 dengan aksesori.. hehe

ok.

Tadi saya jalan2 dekat youtube ternampak seorang perempuan cantik. Gila cantik. Macam barbie. Then yes, dia memang femes sebab wajah nya macam barbie. Baju dia semua cantik2.
Dia lahir dekat USA tapi tinggal dekat Japan so dia boleh cakap dua2 bahasa tu. Umur dia baru 16 tahun..


hey barbie! ops Dakotalah..







yang ni tak macam barbie sangat.. ehe




dia memang suka buat tutorial dekat youtube. cantik2 belaka! :D


Sama kan?



Dia memang cantik serupa itu patung barbie.

Cantikkan? Saya memang suka tengok orang cantik2 ni :)

Nak tengok lebih dekat dia punya profile? boleh pergi :

Blog : Kotakoti.com (kat sini ada lagi banyak gambar2 serupa barbie yang sangat cantik)
Youtube : Dakotakoti (dia memang suka buat tutorial hair style dengan make up)
Twitter : Dakotakoti (Jom follow untuk tengok perkembangan dia)

bai.
p/s : siapa kata dia tak cantik, dia salah. setiap orang ada kecantikan masing2. mungkin bukan dari segi fizikalnya tapi dalamannya.. cantik hati budi, cantik budi bahasa.. budi setahun segunung intan.. eh?? itu lagu feveret saya.. ngee ;D

32 comments:

  1. comelnya dia.

    agak agak dia ada buat pembedahan plastik tak?

    ReplyDelete
  2. wahh~ memang cantik lahh :DD

    ReplyDelete
  3. kita suka jugak barbie. tp lagi suka patung kertas. yg jual dalam buku tu. jom beli and main sama2. :D

    ReplyDelete
  4. eintan nurfuzie :

    yup.. kalau tak mekap, tak jadi barbie lah kot

    ReplyDelete
  5. syazwan che deraman :

    hm..im not sure about that..

    ReplyDelete
  6. si gadis melayu :

    yeah! mana nak cari lagi patung2 macam tu ek? huhu

    ReplyDelete
  7. errr Queen x suka barbie.. hehehehe tp gambar2 ni mmg cute!

    ReplyDelete
  8. besaunya mata dia...sangat cantik dan cute

    ReplyDelete
  9. mmg cntik sgt2...mesti rmai yg jeles :D

    ReplyDelete
  10. tak tahulahh. da tak jumpa kan.

    ReplyDelete
  11. ada lagi lah kechik,umur dia 20 something, nnt kita tunjuk,tp yg tu dia buat pembedahan,tp still comel

    ReplyDelete
  12. salam....ermm..hehehe kenal lg x? kih3 :P sorry lma xdtg sini...blog sndri pn dh berabuk dh..kih3 :p

    shatkah org kat kayangan?? kih3 :p

    ReplyDelete
  13. sumesakan :

    haa..cantik sangat2 kan..hehe

    ReplyDelete
  14. ascil.punye.lah :

    pandai betul dia mekap..

    ReplyDelete
  15. ctk :

    saya antara orang yg jeles..hehe

    ReplyDelete
  16. si gadis melayu :

    tau takpe...dulu harga dia satu 20sen je.. sekarang ni taktahu lah berapa.. huhu

    ReplyDelete
  17. si robot comel :

    yeke? mana? mai tunjuk..hehe

    ReplyDelete
  18. ku azhar :

    yeah! mestilah ingat abah.. blogger yang selalu tag kita.. hahaha

    alhamdulillah semuanya sihat2 belaka. sibuk betul abah sekarang ni kan..

    ReplyDelete
  19. waa serius sama.. boleh jd model ni :)

    ReplyDelete
  20. wahh terpegun, dia sgt cantik! :') tak sangka ada juga manusia yg hampir serupa wajahnya dgn patung barbie.

    ReplyDelete
  21. dh penah tgk ni, hehe... comel lah pmpuan ni.. kalo pkai tdg.. mst lagi cntik kan.. hu3

    ReplyDelete
  22. kene pada muka jugak kalau nk jadi barbie doll nie.

    ReplyDelete
  23. bobo :

    dia model untuk diri sendiri.. hehe

    ReplyDelete
  24. nur aischa :

    mestilah ada..orang nak buat patung barbie tu mesti dapat ilham dengan tengok muka orang dulu kan? hehe

    ReplyDelete
  25. emma :

    kena cepat2 ajak dia msuk islam ni..hehe

    ReplyDelete

About Me

My Photo
People always call me cute and i dont know why. belogkayangan@gmail.com